Thaise Massagesalon Leiden Beoordeling En Recensies

Beoordelingen van Thaise Massagesalon Leiden

Als ervaren masseur ben ik in de Thaise Massagesalon Leiden geweest voor een behandeling van mijn nek- en schouderklachten. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en kreeg ik zelfs een drankje aangeboden, wat direct zorgde voor een ontspannen sfeer. De massage die ik kreeg was werkelijk geweldig. Mijn nek en schouders werden grondig aangepakt en het resultaat was merkbaar. Ik ben dan ook van plan om hier vaker terug te komen, deze salon is absoluut een aanrader.

Helaas had ik ook een slechte ervaring in deze salon. Als iemand die twee maanden door Thailand heeft gereisd en daar de beste massages heeft gehad, had ik hoge verwachtingen van een Thaise massage in Nederland. Helaas bleek dit een teleurstelling. De masseur leek niet in staat om de knopen in mijn spieren effectief aan te pakken en het eindigde met een gevoel van veel rugpijn. De massage voelde meer als een oppervlakkige aanraking en voldeed niet aan mijn verwachtingen van een echte Thaise massage.

Een andere teleurstelling was de haastige en onprofessionele houding van het personeel. Tijdens de massage leek de masseur voortdurend op de klok te kijken, wat de ervaring verder verminderde. Daarnaast was ik verbaasd dat je moest betalen om te douchen, wat mij een gevoel van ongemak gaf. Dit alles droeg bij aan mijn teleurstelling en ik zal op zoek gaan naar een meer professionele massagesalon in de toekomst.

Al met al kan ik concluderen dat de Thaise Massagesalon Leiden zowel positieve als negatieve aspecten heeft. Hoewel mijn eigen ervaring met de massage erg teleurstellend was, hebben anderen wellicht baat bij de behandeling. Het is duidelijk dat er ruimte is voor verbetering, vooral wat betreft de professionaliteit en kwaliteit van de massages. Hopelijk kan de salon in de toekomst haar reputatie verbeteren en een consistenter niveau van dienstverlening bieden.

Andere Massagesalons in de Buurt van Thaise Massagesalon Leiden