𝐒 𝐇 𝐀 𝐍 𝐍 𝐄 | ᴍᴀssᴀɒᴇ & ᴀᴄᴄᴇss Κ™α΄€Κ€s Sα΄˜α΄‡α΄„Ιͺα΄€ΚŸΙͺsα΄› Beoordeling En Recensies

Beoordelingen van 𝐒 𝐇 𝐀 𝐍 𝐍 𝐄 | ᴍᴀssᴀɒᴇ & ᴀᴄᴄᴇss Κ™α΄€Κ€s sα΄˜α΄‡α΄„Ιͺα΄€ΚŸΙͺsα΄›

Als ik terugkijk op mijn ervaringen bij 𝐒 𝐇 𝐀 𝐍 𝐍 𝐄 | ᴍᴀssᴀɒᴇ & ᴀᴄᴄᴇss Κ™α΄€Κ€s sα΄˜α΄‡α΄„Ιͺα΄€ΚŸΙͺsα΄›, ben ik over het algemeen zeer tevreden. De eerste keer dat ik een massage kreeg van Shanne, merkte ik direct een aanzienlijke vermindering van mijn rugklachten. Dit resultaat inspireerde mij om meteen een nieuwe afspraak te maken. Echter, kort voor deze afspraak kreeg ik te horen dat deze twee uur werd uitgesteld vanwege zieken en uitvallers. Hoewel Shanne probeerde andere tijden te regelen, was dit voor mij niet haalbaar. Ik ben teleurgesteld dat mijn afspraak zonder overleg werd verplaatst, wat ik niet professioneel vind.

Desondanks had ik een zeer aangename ervaring tijdens de zwangerschapsmassage die ik later ontving. Shanne was erg vriendelijk en dacht goed met me mee, waardoor ik echt kon genieten. Haar vaardigheid in het geven van massages is uitstekend en ik zou het aan iedereen aanraden. Bovendien verliep het boeken van de massage zeer gemakkelijk via haar website.

Ik ben ook twee keer geweest voor cupping vacussage, ondanks dat dit een pijnlijke massage is, werkt het voor mij echt goed om van mijn zenuwpijn af te komen. Shanne stuurt zelfs een berichtje om te vragen hoe het met je gaat na de behandeling, wat ik erg attent vind. Ze stelt je snel op je gemak en is zeer kundig. Kortom, ik heb prettige ervaringen gehad en zou haar zeker aanbevelen.

Ondanks de teleurstelling die ik eerder heb ervaren, waardeer ik de kwaliteit van Shanne’s massages enorm. Haar vaardigheden zijn uitzonderlijk en de sfeer in de salon is ontspannen. Ik zou graag vaker komen, maar de manier waarop mijn afspraak werd verplaatst heeft me doen twijfelen aan haar professionaliteit.

Al met al, de massages van Shanne zijn van hoge kwaliteit en ik geniet altijd van de ervaring, maar ik hoop dat ze haar communicatie met klanten zal verbeteren in de toekomst.

Andere Massagesalons in de Buurt van 𝐒 𝐇 𝐀 𝐍 𝐍 𝐄 | ᴍᴀssᴀɒᴇ & ᴀᴄᴄᴇss Κ™α΄€Κ€s sα΄˜α΄‡α΄„Ιͺα΄€ΚŸΙͺsα΄›